Woman Holding Exercise Ropes

Workin Out tar hjälp av digital mediabyrå med sin digitala närvaro

Ida, en engagerad personlig tränare i Västerås, har beslutat att ta sin digitala närvaro till nästa nivå med stöd från en mediabyrå. Med ett starkt fokus på att erbjuda skräddarsydda träningsprogram och vägledning för både privatpersoner och företagskunder strävar Ida efter att utvidga sitt klientel och skapa en mer framträdande online-identitet.

Om Workin Out

Ida startade Workin Out då hon såg ett tomrum inom PT-branschen på personliga tränare som inte enbart har fokus på bodybuilders, utan på människor som enbart vill må bra.

”För mig handlar personlig träning och välmående om att lyssna på vad kroppen behöver. Att lyfta tunga vikter, springa med hög puls eller att landa med djupa andetag spelar ingen roll. Allt är lika värdefullt. Det viktigaste är att det blir av, dag efter dag, utan fokus på vad som är ”rätt eller fel”. För mig är det viktigt att träningen blir personlig, vi är alla egna och har därför olika förutsättningar.” säger Ida.

Med Ida som personlig tränare och coach kommer ni att jobba lika mycket med kroppen som med tankar och känslor som dyker upp längs vägen. Ida hjälper dig att strukturera, motivera och inspirera med hållbarhet i fokus. Hälsa innebär så mycket mer än att bara röra på sig. På Workin Out de ge dig möjligheten att utveckla alla dina sinnen – om du ger det utrymme, fokus och genuinitet.

Workin Outs tjänster

Ida erbjuder följande tjänster;

  1. Personlig träning i Västerås
  2. Företagsträning i Västerås
  3. Gruppträning i Västerås
  4. Löpträning i Västerås
  5. Kostuppläggning

Similar Posts